07-06-07

Gastgezin??

jaja, ik heb nu dan wel mijn vluchtgegevens, maar op mijn gastgezin is het nog altijd wachten. dat vind ik wel vrij jammer want daar zit ik toch nog wel altijd vol ongeduld op te wachten. maar ja we wachten nog wel een beetje! hoogstwaarschijnlijk zal het nog wel even duren voor ik een gastgezin aangewezen krijg.

 

Maar ja als het dan een leuk gastgezin is dan heeft het dat wachten waard geweest é. En dat is nu iets waar ik wel et volste vertrouwen in heb.

 

Het is nu nog maar 75 dagen dus het begint al goed op te korten he. En dat vind ik wel vrij spannend moet ik toegeven want elke dag als ik op mijn kalender een dag meer kan doorstreven is het wat dichter bij mijn vertrek!!

21:27 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hey! Ik heb net je blog ontdekt en ga deze zeker blijven volgen!
Ik vertrek namelijk eind september zelf ook naar het buitenland, ik ga 6 maanden naar India!
Geniet van deze fantastische ervaring en tot blogs!
Groetjes,
Tessa

Gepost door: Tessa | 12-06-07

gastgezin hejhej mede tripgenoot naar ecuador! ik vertrek woensdag 27 juni richting Quito:) heb deze week voor het eerst mijn broer gesproken en hij lijkt ongelooflijk leuk! mijn broer andres is 19(verjaart precies op dezelfde dag dan mij trouwens:p)mijn zus estefanie is 18 en mijn andere zus marie josé is 27 maar woont niet meer thuis. mijn vader is dokter en mijn mama is account:) spannend spannend spannend! ik wens je veel succes! en laat me iets weten als je je gezin kent!
groeten, Anne

Gepost door: Anne (YFU) | 15-06-07

gastgezin Binnen veertien dagen ben ik al vertrokken en ik heb ook nog geen gastgezin, dus van jou is het nog helemaal niet zo extreem laat ;). Ik begin er zelf wel een beetje mee in te zitten (vraag mij af waarom het zo verschrikkelijk moeilijk is om een gastgezin voor mij te vinden), maar ik ben eigenlijk vooral nieuwsgierig. En ik wil cadeautjes voor hen kopen, maar ik weet niet eens voor wie!

Nu ja,ik weet mijn vluchtgegevens toch al. Ik geraak dus op z'n minst al in Melbourne. Vanaf daar zien we wel... Desnoods slaap ik onder de brug (ook best wel spannend ... ;)).

Liefs,
Annelien
(cultuurbad Australië (zes weken))

Gepost door: Annelien | 15-06-07

Heeeeeeej,
Ik ben superblij. Ik heb sinds vandaag eindelijk een gastgezin. Ik zit ook in Quito. Mijn vader is manager en mijn moeder is auditor!!! Ik heb ook een gastbroer, Pablo (20) en een zus Verónica (18). Ik kijk er enorm naar uit. Nog een weekje en dan ... hop naar Ecuador...

Gepost door: Sofie (Ecuador!!!) | 15-06-07

mm Al die heisa toch rond de gastgezinnen i! Tsss, maar stiekem maakt dat het toch wel spannender.
Zo ben ik vorig jaar op Werchter een Braziliaan tegengekomen dat hier een jaartjen in België verbleef..en wil je nu is iets weten =O
Hij wist pas zijn gastfamilie de dag van vertrek zelf op de luchthaven!
Maak dat nu is mee, waarschijnlijk zal het bij ons niet zoooooo extreem lang duren i =P Dus wij mogen nog wel tevre zijn haha : )
Dikke bees
Diana

Gepost door: diana | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.