27-08-07

Eindelijk!!!!

HELABA, alles goed daar in ons belgenlandje? aqui estas muy bien.hehe eigenlijk wil da gewoon weggen dat hier alles goed is. zo een beetje over mijn aankomst hier. om te beginnen in amerika werd ik al tegengehouden door de duane! waarom niemand zal het weten. dan na heel lang vliegen kwamen we aan in quito en daar stond rina een vrijwilligster van yfu ons op te wachten. ze was echt super vriendelijk. na de controle van onze paspoorten gingen we dan met de bus naar hosteria pukara echt da moe ge gezien hebben zo mooi daar ongelofelijk. fotos volgen nog. na drie dagen spellekes, uitleg, vrije tijd in een van de twee zwembaden of in de whirlpool vertrokken we dan naar onze gastgezinnen. eigenlijk vonden we dat wel spijtig want de mensen die we daar ontmoet hebben zijn meteen vrienden voor het leven geworden vooral de amerikaanse uitwisselingsstudenten.maar toch zijn we maar vertrokken met de auto want we zijn maar met drie uitwisselingstudenten in santa domingo. ik en dan 2 duitse meisjes (sophia und ute). en we gingen met de auto zei ik, echt ma die chauffeurs hier he die denken constant da ze op een race circuit zitten. echt ik zit hier me schrik in den otto, ni normaal. en de bus das al van het zelfde in plaats da de bus stopt moe ge daar opspringen. zo na drie uurs rijden dan ben ik eindelijk aangekomen bij valeria onze area rp. en daar was mijn familie al op mij aan het wachten!ze waren echt super vriendelijk maar ze spreken niks engels dus da was al een serieuze beproeving voor mij. nu na 2 dagen begin ik het meeste al te verstaan. maja ook nog veel ni natuurlijk het spreken gaat nog bijna ni of mej horte en stoten. toen we aankwamen aan men nieuw huis dan zag ik dat mijn moeder onthaalmoeder is. en voor hoeveel kinderen. veel te veel in de 30 en da is hier maaar een gwoon huis zenne. maar alles viel goed mee, ik heb een kamer voor mij alleen met tv jawel geweldig gewoon en dan beneden in het kantoor van techy men mama hebben we een pc. goed he. voor de rest ga ik morgen naar school gaan voor de eerste keer, dus dat is wel vrij spannend. zo da was et voor nu de fotos komen nog en tot volgende week ofzo. hasta la semana proximavele dikke kussen en ik ñis jullie daaaaaaaaaaaagPS: nog vragen vraag maar.

18:18 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Supper Eej Vince,

Supper dat zo goed is ginder! Ook kei leuk dat ge een computer hebt in huis :) dan horen we regelmatig iets van jou... supper!

Kunnen we nu al brieven sturen? of moeten we nog wachten op een postbus...

Groetjes!
Tina
xxx

Gepost door: Tinne | 27-08-07

Hoihoi hey de vince:p

kzen content dak iet hoor van u en da t allemaal goei nieuws is...:p alé goe aangekome ginder da valt al mee...:p mor wa hebde der id VS gedaan man?:p zo verdacht ziede der tog ni uit é:D

idd positief da ge ne pc in huis hebt é dan hore we u regelmatig...:p
alé t amusement nog, goe lere morge;) en amuseert u met de onthaalkindjes é...

tot de volgende..

groetjes

kobe

Gepost door: Kobe | 27-08-07

hela,

tjonhe zeg!!!wat een verhaal!!!
ben blij dat je het goed steld
hopelijk valt het op je nieuwe school mee daar.
en hoe is het met je nieuwe mama en papa,broer en zus?
klikt het zowat?
zo,ik ga maar slapen nu,moet er morgen weer vroeg uit

dikke kus ,

mama

Gepost door: mama | 27-08-07

Hey Vincent! Nice to know you have a good flight and everything, and that you made a lot of new friends!
I'll send you a letter soon! As soon when I find paper!
Have a great time at school!!

Gepost door: Emma | 28-08-07

Is weer typisch voor u dat tegenhouden in Amerika! Dacht dat je in oktober pas naar school moest?
Wel heel tof dat we nu regelmatig iets van je gaan horen. Laat het alleen maar positief nieuws zijn hoop ik!
Zeg talenknobbel, nu hebben ze er u wel ineens ingesmeten he! Wie weet wat hebben ze u daar allemaal al niet wijsgemaakt? Nu moeten ze dat hier bij ons niet meer doe!
Groetjes Vincent en veel schoolgenot! Laat nog iets weten wanneer je tot leraar bent gepromoveerd he!
Liezeke

Gepost door: Liezeke | 28-08-07

groetjes uit Belgie Vincent Vincent,...

het is toch het een en het ander é!
zo inneens 11maanden van huis! eigenlijk ben ik best fier hoor dat iemand van men familie zoiets kan en wil doen! ik hoop da je het daar goed kan vinden met de ecuadorianen en vooral met je gastgezin!!!
heb je niet veel last van de jetlag??

groetjes Dries!

Gepost door: U neefje Dries | 29-08-07

Hej Vincent,
Tof dat we zo'n bericht van je hebben aangekregen! We hopen dat je het ginder heel goed doet in school, veel leergenot en blijf ons aub wel schrijven in het Nederlands ;)

Groetjes: Gitte, Carine, Tom en Ludo

Gepost door: Gitte | 29-08-07

Echt kei leuk da we zo snel al iets van u hore en kwil eigenlijk hetzelfde weten als Tinne, Kunnen we nu al brieven sturen want ik ben er al eentje aan het schrijven :) !
Amuseert u ma goe !
XX
Bertien

Gepost door: Bertien | 29-08-07

ej vince ;)
kben blij voor u dat ge het dare zo goe hebt, mja da taalprobleem is mss wel ff moeilijk mer pakt da ge over een paar dage wel vloeiend Spaans spreekt ... mja toch iets wat er wa op lijkt :p

amuseert u dare nog zou ik zegge en laat op tyd nog iets weten he ;)

greetz
Randy

Gepost door: randy | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.