13-09-07

BIJNA 3 WEKEN...

Helaba,

Ja srry het is mss weer al ff geleden maar ik heb hier een druk leven. 's morgens om 6 uur opstaan om nert school te gaan, om 2 uur terug aankomen, eten dan gaan ik meestal ner carlos een maat van mij en om 5 uur vertrek ik naar de fitness en daar ben ik dan tot 19.30 ofzo dus mijn dagen zitten vrij vol kunt ge wel zeggen... Hier thuis gaat alles vrij goed en op school begint het beter te gaan. mijn eerste test op school was 18/20. verschoot der zelf van, maarja het niveau hier ligt wel heel wat lager als in ons belgenlandje. En da merkt ge ook, vorige week op school was het een dissectie van een cuy(cavia) mer ocherme da beesteke leefde nog.  Vandaag heb ik ook een dagje school gemist omdat ik ziek was, maar morgen denk ik wel weer terug te kunnen gaan. Vorige week heb ik ook Bomboli bezocht da is hier nen berg int midden vant stad Santo Domingo. Wat ik wel een minpunt vindt aan men familie hier is dat ze veel zeggen wat we gaan doen en in de praktijk heel weinig doen. Zo zijn we bijvoorbeeld nog altijd niet naar de thatshilas geweest en de voetbal match die gepland was voor vant weekend is ook ni door gegaan. Da vind ik wel echt jammer. Ik weet ondertussen ook weeral wanneer ik vrijwilligerswerk ga doen. Da zal in de maanden februari en maart zijn. jaja 2 maanden gewoon geweldig he. Ik kijk der al henne uit. Zo da wast weeral voor deze keer. tot ne volgende he. voor degene die willen chatten int weekend kom ik online op msn.

00:57 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hoi zoon ja jongen ook in ecuador vertonen mensen hun minpuntjes, dat is niet anders dan hier , maar vroeg of laat zullen ze wel eens woord houden zeker !!!!!

groetjes papa

Gepost door: papsie | 13-09-07

spreuken veel beloven en weinig geven doet ZOTTEN in vreugde leven.haha

Gepost door: papsie | 13-09-07

HOI Zeg tof dak nog eens iet van uw hoor.
Zoals je zegt de mensen zijn overal niet als hier als wij iets beloven doen we dat ook.
Pas nog altijd op uw gezinneke hier ze.
xxx

Carine en de rest van de fam.

Gepost door: carine | 14-09-07

Waahaaa heeej vincent!!

Ik moet ook elke morgend opstaan om 6 uur. Veel te vroeg voor mij!!! En ik herken da van da zeggen da ge veel ga doen en in de praktijk eigenlijk weinig doe! Bij mij thuis is da ook zo. En amai ne test van 18/20, da zou ik ni kunne...ik versta dan ook geen woord van de lessen!! En zalig va da vrijwillegers werk, weet je al wat je juist ga doen! Tot in oktober e ( regenwoud...!)
dikke kus Jolijn

Gepost door: Jolijn | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.