01-10-07

Ne schonen tijd

Nu komt der voor mij ne schonen tijd aan ze mensen!

Vanaf vrijdag heb ik bijna 3 weken geen school omdat mijn klasgenoten dan in de examens zitten, dus ik slim als ik ben heb dan maar besloten om een paar daagjes vroeger naar Quito te vertrekken.

Direct na quito vertrek ik dan met de andere uitwisselingstudenten naar de oriënte. Kijk er echt al naar uit om men moatekens daar nog is trug te zien.

Vorige vrijdag was het hier in ecuador dan ook nationale en provinciale verkiezingen da is hier wel serieus zenne, zo overal zen der dan militairen en er is dan ook ne wet ley seca genoemd dine zegd dat er in da weekend van de verkiezingen geen maar dan ook echt geen alcohol wordt gedronken om helder van geest te zijn... VIND DA WEL NE GRAPPIGE WET EILEK...

Voor de rest is hier alles nog picco bello in orde, alleen ik heb wel eens een serieus gesprek gehad mej men moeder over men lieftallige zus... Want anders had da ni goe gekomen en da alt nu nog af te wachten mer ja we zien wel.

Morgen ist wer ne showe dag om dattet dan hier parro is da is een soort protest denk ik en dan werkt der niemand en bijevolg dus ook geen school. En diene dag is alleen hier in de provincie pichincha.

zo nu weet ik wer ff ni wa zeggen dus slujkes he

grtz DE VINCE

22:57 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Haha, geene alcohol:p da is wel ne goeie wet voor jou hé :)

ik zen blij te horen da ge u daar goe amuseerd en da ge moocht gaan fitse is ook supper, alé ik weet da ge da graag doe eh :) veel succes en tot schrijfs hé!

Tina
x

Gepost door: Tinne | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.