05-10-07

WHAAAAA

Mensen iedereen weet dat ik graag fiets hé. Awel ik miste mijne fiets hier en ik heb me der is achter gezet. Ben vandaag hier naar de LIGA CANTONAL geweest dat is zo iets als den wielrijdersbond bej ons, met de vraag of die mij gene fiets ter beschikking konden/wilden stellen. Nu na lang burten mej die mensen (ze zen trouwens kej show) zeiden ze dat ze da wel konden regelen en morgen mag ik al terug gaan voor ne fiets. Als da ni ff geweldig is!!!!!!!!!!!

Dus ik ben na kej gelukkig, dit weekend ga ik ook naar een koerswedstrijd kijken die hier plaatsvind op een tien minuten van mijn huis mej den auto... Namelijk in RIO TOACHI. En de andere coureurs zen echt kej vriendelijk, want toen ik da vroeg van dieje fiets zej de grootste uit den hoop drec ik heb er 2 ene daarvan kan gebruikt worden... Gwoon super. Ik kan al bekan nimmer wachten tot morgen drie wanneer ik em mag gan halen.

 En dan trainen mer en denk da da mej diene showe groep wel plezant is....

Zo da was men FLASH-Nieuwsbericht

 Tot de volgende

De VINCE

04:13 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey! 't is ondertussen al superlang geleden dat ik hier nog eens een berichtje achterliet (ik had het de laatste tijd echt superdruk, eerst met mijn vakantiewerk en toen natuurlijk mijn eigen vertrek...
Ondertussen begin ik hier zowat gesetteld te geraken en het is hier echt super!!!
Ik ben blij voor u dat ge een fiets hebt! Ik zou dat hier ook wel kunnen gebruiken, alhoewel het hier nogal heuvelachtig is, ik zal dus het dus maar bij wandelen houden!
Amuseer je nog en nu ik het wat minder druk heb, ga ik hier weer wat vaker komen piepen, hoor!!!

Gepost door: Tessa | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.