31-10-07

Veel gebeurt!!!

Hola,

Alles nog goed daar in ons belgenlandje, hier in ECUADOR begin ik me beter en beter te voelen mej den dag. Ik ga hier veel weg mej een duitse vriendin van mij en da is altij lachen, maja ik moe nadien wel altij nen taxi pakken omdak wer mer is te lang zen blijven hangen hehe... Nog een leuk weetje voor als ik trug kom binnen een 9 maanden, ik heb me volledig aangepast aan de uurschema´s van nen ecuadoriaan... In de praktijk wil ik daar mee zeggen dak zo goed als altij te laat ben op men afspraken... Laatst had ik een afspraak mej sophia en ocherme da meske heeft een uur mogen wachten. Maja zo is het leven hier...

Zoals de meesten al wel weten of ik denk dan toch da ze da al weten ben ik naar IBARRA geweest en echt man ik heb me daar geamuseert ni normaal. Van de 5 dagen dak daar was heb ik ni veel geslapen, met andere woorden ben daar een bitteke de discotheken gan afschuimen en ik moe zeggen da bevalt me wel. Maar nu zit ik trug in men saai patroon van dagdagelijks naar de school gan waar ik gen balle leer en dan na school maken dak thuis ben om me om te kleden en weer te vertrekken.

Naar waar? Da is heel simpel ik geef hier op een school vant staat engels en da is bangelijk. Die lessen doe ik samen met sophia de griet van duitsland waar dak et al eerder over had. Vorige les dat we hadden was echt hilarisch en da had een simpele reden. Een van de studenten vroeg de leeftijd van sophia en toen hij wist dat ze maar een jaar ouder was vroeg dieje aan mij, allej door gans de klas of hij ook de nummer van sophia kon krijgen. Da was echt wel lachen; allej vo mej dan toch.

Voor de rest ik ga wel terug naar school maar morgen heb ik maar 2 uurs les en vrijdag weral verlof. Dus ik kan wel zeggen dak men school een showe vind... Hier in dees land is alles zo spontaan da is echt ni te doen. Maar ik zen da al gewoon ze, hier denkt ge aan iets en ge voert het uit.

Vandaag is het HALOWEEN zoals overal en ik ga wss ner een feesje van de nacht. Da is ook iet raar ze midden in de week uitgaan, maja, ik denk dak daar wel aan kan wennen.

Nog iets ik aanbid de muziek hier, diene is zo zalig. Amai. Als ik terugkeer ben ik verslaafd, ni aan den drugs mer aan de muziek uit dit landje. Waarom een simpele reden ik houd er van om te dansen en een andere reden, waar muziek is zijn de meiskes en die kunnen me leren dansen dus das goed he. Om een voorbeeld te geven: toen ik in IBARRA de discotheken een bikke ant afschuimen was heb ik een meid leren kennen en die heeft me zowa alle stijlen een bikke leren dansen. We hebben zelfs een danswedstrijd gewonnen, ikke en Alex (zo noemt die meid). Wat de prijs was? Ja, het was in een discotheek dus de prijs was een fles tequila.

Zo nu weet ik ff niks meer, houd jullie goe en tot de volgende he...

muchos saludos y un abrazo grande

vicente

 

22:04 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

leuk om je te lezen Hey Vincent,

Leuk om te lezen hoe je het in Santo domingo stelt. Het is best grappig hoe je de dingen beschrijft en ik ze behoorlijk erken. Zoals zeggen dat ze iets gaan doen en daarna zeggen " no se pudo" en de kous is af.
Ook tof dat je veel dingen gevonden hebt om te doen.

Als je nog eens echt naar het oerwoud wil, daar waar bijna geen toeristen komen kan ik je wel eens iets aan de hand doen. T is dik 3 uur rijden van Santo domingo.
Ik had je ook gezegd dat je gerust contact kunt opnemen met ACJ daar vind je ook heel wat jongeren, en zeker om mee op zwier te gaan.

Groetjes
Herwig

Gepost door: Herwig Bellemans | 01-11-07

Hela Vincent! Goed dat ge het daar zo goed maakt! Ik vind het nog altijd zalig om blogs van de anderen te lezen! Hier is ondertussen de eerste sneeuw aan het vallen (er ligt al een centimetertje of 10) en ze blijft komen, het zal wel heel anders zijn dan bij u!
Ma vermaak u daar nog heel erg goed, ma ik ben er wel zeker van dat ge dat doet :)
Groetjes!

Gepost door: Annechien | 03-11-07

De commentaren zijn gesloten.