16-11-07

Aardbeving!!!

Mensen na hem ik wer wa mejgemaakt zenne! Ik lag gisteren lekker relaxt in men beddeke te smsen en opeens begon men bed te shaken echt lache. Eerst dacht ik amai ik denk dak trug ziek ben, omda ja u bed en de grond da shaked da maakt ge ok ni alle dagen mej he... Ma neje het was maar een aardbeving wist men ma me gerust te stellen Lachend Ik vond het echt wel show en vandaag was da natuurlijk ook het gespreksonderwerp op school en zo...

Na da dit gebeurd was moest ik da gewoon tegen iemand kunnen zeggen en ik belde ner oz joll (jolijn) in riobamba in de hoop dak iet interessant te vertellen had, maar ze had hem zelf ook gevoed daar in riobamba. Na dak men geweldig niet nieuw nieuws had verteld bleven we mer sjawelen en glek altij had oz joll (jolijn) ok weral van die hilarische verhalen om te vertellen. Zo vertelde ze me bijvoorbeeld dat haar familie geloofd dat er een spook ronddwaalt daar in da huis van hen, met het gevolg da die familie nergens alleen henne durven in huis. Iet anders tijdens de aardbeving moest jolijn stil gaan staan in de deuropening opt 2de verdiep hoe stoem is da...

zo da was het dan weer voor vandaag!

groetekes

vincent

22:26 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wel dat is niet stom, dat is een gewoonte . Uit je huis rennen, aan de deuropening staan,..
Zo hebben wij een shock gehad , dus een zeeer lichte aardbeving, 3 daag geleden(Weeral..)Zat ik doodgewoon op la plaza.op een bankje. Begon het bankje te trillen.Haha, ik dacht dat het maar even een illusie was, maar vriendin had het ook gevoeld. Keken wij samen naar de vuilnisbak achter ons hoe die trilde. Wel grappig : )
Dikke zoen
vanuit het noorden!

Gepost door: Diana | 17-11-07

haha, ik weet hoe die aardbeving er kwam... ik hem sinterklas naar Ecuador gestuurd en volgens mij is diejen met een smak tegen de Andes gevlogen...en diejen geest is waarschijnlijk zwette piet..ja, in 't donker lijkt hij op een geest...en zeker omdat ze diejen ginder ni kennen..
greetz!

Gepost door: mama jolijn | 23-11-07

Hahaha DA IST EM GEWOON!!!
ja dieje sinterklaas da kunnen ze hier ni aan zenne en ne zwette piet in den donkere al helemaal ni. Maja da zou ik na psies zelf ok ni aan kunnen ne zwette piet in den donkere hehehe... Der is weer veel gebeurt mer de nieuwtjes zet ik er denk ik morgen pas op.
groeten
ozze eigenste vince

Gepost door: vincent | 24-11-07

De commentaren zijn gesloten.