24-11-07

Bosque protector ¨La perla¨

Helabakes allemaal,

Ik zen der nog is ze en ik heb naar eigen zeggen toch weer wel een aantal zalige dingen mejgemaakt. Om te beginnen begon het deze week mej een eilek toch wel bangelijk moment op school den inspecteur bej os op school vroeg mij maandag om dinsdag ner zenne bureau te komen, want hij wou me mej babbelen. Ikke zo kej bang en zenuwachtig en dinsdag wou ik dan in de morgend gan, jawadde moest ik begot wachten tot de middagpauze! Ik werd dus zo goed als zot, eens middag zat ik daar en wa bleek nu?! Hij verveelde zen eige gewoon een bikke en hij wou is wa sjawelen. Achteraf von ik het eilek wel grappig, 2 dagen vo niks zenuwachtig rondgelopen. Woensdag was het dan zoals alle normale dage ne vrij rustige dag ni echt speciale dingen gebeurt.

Donderdag was er dan wer iet show! We zijn in onze klas het spelleke amigo secreto ant spelen en dan kopen we elke dinsdag en donderdag een heel klein iets voor onze amigo of amiga. En ik had een mini tas gekregen is eilek wel grappig. Ik begin me hier ook meer en meer te amuseren op de school en buiten school. De band mej de klasgroep begitn stillaan goed te gaan. Allej da he altij wel goe gegaan mer ge merkt da ze we meer open beginnen te komen.

Zo vandaag (vrijdag) zijn we naar Parque Zaracay of Bosque protector la perla geweest. Dit is een park van een 250 hectare grond da beschermd is mej echt nog een rijkelijke populatie van wilde dieren en tropische plant en boomsoorten. Het lijkt eilek een beetje op een regenwoud heel vochtig en schoon. Ik ben hier naartoe gegaan met mijn klas op een excursie maar na de wandeling was er een survival gelek dagge u da ni kunt voorstellen daar in belgie. Wandelen door de rivier, recht omhoog klimmen tegen ne wand van den een of andere berg, naar benejen rollen van de bergen. klimmen door bomen enz... en dit gedurende 6-7 uurs aan een stuk. Echt Zalig... Het had wel het gevolg dat valeria een meisje van men klas ner benejen is gevallen van ne berg en dat ze een zwaar verstuikte voet had en dat mijn vriend Bryant het bewustzijn heeft verloren. In de middag hebben we dan in het bos gegeten en na het eten zijn we dan mej zen allen in de rivier gaan zwemmen wat wel lachen was, want we hadden geen zwembroeken bij! Allemaal dus in boxershort da water in en da had een vrij belachelijk zicht maja twas wel lachen.

Vo de rest heb ik goei nieuws want er is eindelijk een nieuwe familie gevonde. Een familie dat bestaat uit de ouders en 2 zonen. Meer weet ik ook nog niet! Nu is het enkel wachten tot de verhuis en ik hoop dat die of dit weekend of ten laatste volgende week kan gebeuren.

Zo dat was het dan zo een beetje.

Groeten

de vince

01:41 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.