27-11-07

Eindelijk!!!!

Ja mensen eindelijk kan ik is supergoei nieuws brengen omtrent mijn verandering van gezin. Gisteren om zes uur ben ik dan eindelijk toch kunnen veranderen. Ik ben nu bij de familie carriel. Mijn papa heet Julio en mijn mama Sandra echt wel showe mensen. Ik heb ook 2 broers Julio(13) of ook wel nane genoemd en sergey(9). En deze familie is wel geïntereseerd in mij en die willen wel dingen me mej doen. Mej ander woorden ik voel me der dus vanaf het begin al beter thuis dan in mijn vorige familie. We hebben 5 yorkshires zo van die klein hondegevallen en een poes en nen hamster dus ge kunt het al bekan nen dierentuin noemen. De namen van al die beesten kan ik ni onthouden das te moelek, ben al blij dak de personen ken.

Ons huis bestaat uit drie verdiepen. Het benedenverdiep is zowa het woongedeelte, het 2de is het verdiep van de kinderen mej 2 kamers en een badkamer en al de elektronische speeltjes natuurlijk. Het derde verdiep is voor de ouders met hun kamer en badkamer. Voorlopig slaap ik met mijn 2 broers op de zelfde kamer omdat ze het 2de verdiep een beetje ant verbouwen zen en damej, ma ik vind da ni erg want zo kunnen we de gansen avond op de playstation voetbal liggen spelen. Zo was gisteren menne eerste nacht en ik heb mej menne oudste broer tot 12 uur snachts voetbal gepeeld haha. Buiten hebben we dan nog een groot zwembad en een kleintje vo de kinderen.

Mijn ouders bezitten ook ne finca, da is zoiet waar ze vanalle producten telen zoals groenten en fruit en mijn familie doe da voor een van de grootste winkels hier in santo domingo. Op deze finca hebben we 2 Quads en ne crossmotor bangelijk gewoon.

Met kerstmis staat er trouwens een reis van een week gepland met mijn familie. Dan gaan we naar de kust en mej nieuwjaar ga ik naar Guayaquil, omdat mijn mama van Guayaquil afkomstig is. Iets sneller beter gezegd vandaag ga ik ook iets doen met mijn familie mar da is wa minder leuk. We gaan ne witte mars lopen tegen geweld. Maar het is mej een deel van men vrienden en mijn familie dus da komt wel goe.

Zo da was het dan zo een beetje denk ik voor vandaag. Vragen? Stel ze en zo ni tot de volgende hé.

Groeten

De vince

18:32 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Super Eej Vince,

kzen superblij dat je nu in een tof gezin zit.. :) Veel plezier en kvolg je blog op de voet hé :p

x Tina

Gepost door: Tinne | 29-11-07

Hey hey!

Blij dat je nu een leuk gezin hebt, dit gaat het gemis van je eigen vrienden en familie tijdens de feestdagen wss heel wat minder maken!
Geniet er maar (terug) van en hou ons af en toe ook op de hoogte, he!!

Gepost door: Tessa | 03-12-07

De commentaren zijn gesloten.