10-03-08

Hejkes...

Ik zen der nog is zenne en ik heb wer van alles gedaan en meegemaakt. Om te beginen zal ik jullie nog eens wat vertellen over mijn vrijwilligerswerk.

Met de blinden gaat het nog super! Terwijl dat we de papperassen voor het terrein nog in orde aan het maken zijn, zijn we ook al begonnen met het zoeken van Fondsen voor het begin van onze bouw. Zoals jullie allemaal al weten heb ik ook fondsen en nu ben ik met de architect en de organisatie waarvoor ik werk aan het babbelen voor de donatie. Het gaat een 1000$ zijn dat naar dit project gaat gaan en daar zijn ze jullie en mij zeer dankbaar voor. Om er zeker van te zijn dat het geld goed gaat besteed worden krijg ik een certificaat van de donatie en een papier met de uitleg waarvoor het geld gebruikt gaat worden en als het mogelijk is om al te beginnen terwijl ik nog hier ben dan geven ze mij ook kopies van de facturen. Voor de rest doe ik de normale dingen zoals ik eerder al gezegd heb.

Gisteren, 10/03/2008 ben ik naar Babahoyo geweest een van de getroffenen gebieden van de overstromingen. Sinds een maand leven de mensen (vooral de armen) daar in het water. Omdat mijn familie iets wou doen voor de mensen daar en omdat het alleen een zottewerk is heb ik de fondsen van mijn feest ook nog eens aangesproken. Ik met mijn familie gaan shoppen: Verschillende zakken rijst van 25kg, 3 kartons tonijn, 2 kartons sardines, een zak zout , een zak suiker, kleren die we rond hadden gehaald, enz... Nadien op onze finca hebben we alles verdeeld zodat we per familie een serieuze hulp konden achterlaten. Na een autorit kwamen we (men broer, nonkel en ik ) dan aan in Baba een dorpje gelegen vlak voor Babahoyo. Daar hebben we een 30-tal families kunnen helpen met het gene wat we hadden.

Voor de rest ga ik met pasen een week op reis met mijn familie en ik zou graag naar Riobamba en Ibarra gaan om een aantal vrienden te gaan bezoeken. Zo dat was het dan en tot de volgende.

groetjes

de vince

17:05 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.