06-05-08

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeejs,

Ja, na nen lange tijd ben ik er dan eindelijk nog eens aan toe gekomen om iets te schrijven op mijn Blog... Wat heb ik zoal gedaan? Ik heb verschillende reizen gedaan! Zo ben ik naar Quito, Riobamba, Latacunga, Aloag, Calcedo, Ambato en naar de zee geweest. In Latacunga ben ik 3 dagen gebleven en in deze drie dagen heb ik me met Evelien (Ned), Christopher (Ger), Niklas (Ger), Carolina (Ger) zeer kostelijk geamuseerd. We zijn dan Christopher den 2den dag ner Ambato gaan doen en bij de doorreis naar Riobamba werd ik en mijne maat Niklas aangesproken door een aantal marginalen die ons wer geld wouwen aftroggelen. Da is hier nogal veel voorkomend mer ik vind da toch mer iet grellig... Na een stinkende en langdurende busreis naar Riobamba kwamen we dan aan en stonden de Riobambeños ons op te wachten in "el parque de sucre".

De reis naar zee zou zeer leuk worden maar door omstandigheden was het een beetje minder! Ben van deze reis thuisgekomen met ne zwaar verbrande linker kant van men lijf... Mijn been da leek ne rijpe tomaat en de rest was iets minder mer igual was het vrij zwaar verbrand met veel pijn tot gevolg... Dan thuis had ik ff ruzie met mijn ouders maar dat is dan weer snel opgelost. Heb trouwens mej mijn broer een afspraak gemaakt, we gaan voor nen tijd van kamer wisselen hij slaapt dan mej zijn kleine broertje en ikke alleen omdak is ff alleen wou liggen leek me da wel leuk en mijn broer heeft er geen probleem mee dus wrm ni hé.

Voor de rest heb ik nog ander nieuws het meisje dat hier met mij in Santo Domingo woont als uitwisselingstudente heeft nu nog gevraagd om van familie te wisselen. Wel jammer als je weet dat deze familie er voor gezorgd heb dat ik in mijn familie ben terecht gekomen, echt een zalige familie ook. Ze wouden ons zelfs ff wisselen van familie maar da heb ik wel ff geweigerd want da wil ik ni...  Nu voor de nabije toekomst staan der weer verschillende reisjes en tripjes op het programma. Galapagos is binnen 2 weken en het komende weekend ga ik naar Quito mej men broer en men nonkel. Ga echt wel zalig worden. Zo mijn les computer is weral over moet afhaken tot de volgende.  

groetjes

vicente

19:57 Gepost door vince in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Eejla,

Die zonnebrand kan inderdaad heel pijnlijk zijn ;) ik kan er van meespreken, heb ook wat te lang in de zon gelegen...

Maar u andere verhalen zijn psies wel leuk hé, ik merk da ge u daar goed amuseerd en da's wel fijn om te horen :) :) :)

Amusseer je nog en tot mails!
Groets
Tinne xxx

Gepost door: Tinne | 08-05-08

hoihoi vincent:)
tis idd lang gelede é...mja gij hebt t prsies ééél druk, en ikke eilek ook me school dus..

mja tis wel leuk om te hore da t allemaal oké is ginder en da ge u goe voelt en u amuseert!!!

(btw ik heb ook te lang id zon gelege... maar t rood is ondertss bruin:))

groetjes en tot snel

kowbie

Gepost door: kobie | 08-05-08

gelukzak juwkes

gy zijt toch ne chapzak he
wulle zitte hier ondertusse ky hard te blokke voor de exames, meneer gaat is ff naar galapagos...
manmanman, ge weet ni hoe gère ik nu ook is ff in equador of waar dan ook wil zitte.

mr ge amuseert u precies wel goe he
wel jammer da ge pas na werchter trug komt nr belgië, anders konde meej :)

enfin,

greetz
Anton (kzal de kusjes dr mr aflate ckr :p)

Gepost door: anton | 01-06-08

De commentaren zijn gesloten.